Auto en Anders

Auto en Anders is een groothandel in automaterialen, banden en accessoires en is actief voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij bieden altijd de laagste prijsgarantie en zijn altijd de voordeligste!

Klant worden bij Groothandel Auto en Anders?

Betrekt u uw banden en velgen nog steeds bij de lokale grossier? Zeer waarschijnlijk kan Auto en Anders u dan banden gaan leveren tegen betere condities. Als u zich nu bij ons aanmeldt, krijgt u een uniek klantnummer en ontvangt u bovendien 5% extra korting op de eerste factuur.

Wordt montagepartner en krijg meer nieuwe klanten!

Wordt dan montagepartner van Auto en Anders. U verkoopt als garagebedrijf tenslotte niet alleen autobanden maar biedt een volledig pakket aan diensten voor uw klanten. Laat potentiële klanten op deze manier kennismaken met uw bedrijf en verhoog uw omzet.

Groot assortiment automaterialen

Wilt u graag montagepartner worden en uw potentiële klanten laten kennismaken met uw bedrijf? Schrijf u dan online in via onze website of neem contact op met Auto en Anders via telefoonnummer 06-506 255 54. Wij zullen u dan z.s.m. opnemen als montagepartner.

Groot banden assortiment

Goede kwaliteit is het belangrijkste

Kwaliteit boven kwantiteit